Skip to content

Behandelingen & werkwijze:

Elke ras(loze) hond heeft behoefte aan zijn/haar eigen specifieke vachtverzorging en de daarbij behorende trimtechnieken.Enkele van deze technieken zijn;

Om dat schattige, pluizige of natuurlijke puppylook effect te creëren, zodat uw diva er altijd op zijn/haar best uitziet.

Scheren hoeft niet gelijk te betekenen dat uw hond kort of ‘kaal’ gezet wordt. Trimsalon Diva werkt namelijk met verschillende soorten lengtes aan opzetkammen die de vacht doen lijken alsof ze geknipt zijn!

Strippen is een techniek waarbij de vacht optimaal en ruwharig blijft door de langste oude haren te verwijderen en de gezonde haren te laten zitten waardoor de hond zijn wilde haren niet verliest. Bij plukken verwijderen we de losse bovenvacht in zijn geheel met de hand tot de onderwol.

Bij een trimbehandeling is standaard inbegrepen;

– vacht en huid inspectie– nagels knippen– oren & ogen reinigen– wassen & drogenTijdens het trimmen houden wij rekening met de (lichamelijke) conditie van uw hond en stemmen de behandeling hierop af.
Lang staan kan, net als voor ons, enorm belastend zijn voor wervels en gewrichten dus geven we voldoende pauzes tussen de trimbehandeling door om de pootjes te ontlasten tussen de trimbehandeling door, en even te ontstressen van de spanning die het trimmen met zich mee kan brengen.
Er staan benches om in te rusten, voorzien van een lekker zacht dekentje, en staat er vers water altijd tot beschikking evenals een lekkere snack en speeltjes!

Tips voor het brengen en halen van uw hond

Openingstijden

Maandag 8:30 – 17:00 uurDinsdag 8:30 – 17:00 uurWoensdag 8:30 – 17:00 uurDonderdag 13:00 – 21:00 uurVrijdag 8:30 – 14:00 uur (enkelt voor katten)

Adres

Trimsalon Diva
Obrechthof 322402 EC Alphen a/d Rijn
Telefoon: 0172 755 679
Email: info@trimsalondiva.nl

Copyright © 2023 Trimsalon Diva. All rights reserved.